5 tips voor het live wedden op voetbalwedstrijden

Tijdens het live wedden op voetbalwedstrijden bekijk jij de wedstrijd met de minuut en voorspel je niets vooraf. Het biedt op deze manier veel meer mogelijkheden jou als inlegger. Je kunt namelijk een veel betere inschatting maken tijdens de wedstrijd, dan ervoor. In dit artikel hebben wij 5 tips voor jou die je helpen met beter te wedden tijdens voetbalwedstrijden.

Tip 1 Bekijk het voetbalprogramma

Een voordehand liggende tip, maar toch eentje die vaak vergeten wordt door inzetters. Bekijk hoe beide voetbalclubs hebben gepresteerd in vorige wedstrijden. Bekijk tegen welk club ze hebben verloren, gewonnen, speelde ze vaak thuis toen ze wonnen, of zitten ze in een goed momentum. Maar vergeet niet om ook naar de wedstrijd erna te kijken, misschien is de wedstrijd na deze wel veel belangijker voor de club en doordat ze zich daarop focussen, slaan ze de plank misschien wel mis bij deze wedstrijd. Verplaats je in de speler. Hebben ze onlangs heel veel wedstrijden achter elkaar gespeeld en kunnen ze nu oververmoeid zijn? Zet dan realistisch in

Tip 2 Volg het laatste voetbalnieuws

Het is van groot belang dat jij meerdere voetbalnieuwsapps op je telefoon open hebt staan en in de dagen naar de wedstrijd toe deze met regelmaat checkt. Zo kan een onschuldige transfer enorm veel doen voor een wedstrijd, en deze vind je niet terug in het onderzoek die je hebt gedaan bij stap één. Maar volg ook zeker het laatste shownieuws rondom de voetbalspelers, een schandaal kan enorm veel invloed hebben op een speler en de uiteindelijke stand.

Tip 3 Het draait om statistieken

Hoewel je bij het live wedden altijd in de wedstrijd nog dingen kunt aanpassen, is het belangrijk dat je nog voor de aftrap even de laatste statistieken bekijkt. Hoe denken andere professionals (zowel in de voetbalwereld als in de online gokwereld) dat de voetbalwedstrijd gaat verlopen. Daarnaast kun je met dit soort statistieken ook zien wanneer een club vaak scoort, misschien is dit wel in de laatste 15 minuten. Wat je dan voor je ziet is een saaie wedstrijd, maar met de kennis die jij al hebt opgedaan weet jij dat er nog een hoge kans op scoren is.

Tip 4 De juiste tijd

Bij live wedden draait het allemaal om de voorspelling vast te zetten op het juiste moment in de wedstrijd. Als jij het te vroeg doet, heb je kans dat je volledig de plank misslaat. In dat geval had je beter vooraf je inzet al kunnen vastleggen. Maar wacht ook zeker niet te lang, dan kan het goede moment al verloren zijn gegaan.

Tip 5 Controleer je inzet

Hoe vaak wij wel niet horen dat er per ongeluk, in alle haast er een verkeerde inzet is geplaatst, zal je verbazen. Bij het inzetten kan een nul meer of minder voor jou grote gevolgen hebben. Controleer daarom altijd, in welke gekte dan ook, rustig je ingevoerde bedrag.

Neem deze tips mee en je zult zien dat jouw inzet vaker verdubbeld, dan dat je verliest. En als allerlaatste; hou je hoofd koel.

Laatste artikels

Gerelateerde artikelen