De top 3 beste strategieën bij wedden op voetbalwedstrijden 

Tijdens het wedden op voetbalwedstrijden zijn er zoveel dingen om rekening mee te houden; de laatste statistieken, voetbalnieuws, de quota. Wij kunnen begrijpen dat dit allemaal redelijk veel is om bij te houden. Ben jij al bekend met gokken op voetbalwedstrijden, en kom je er telkens maar niet goed uit? Of is dit nog helemaal nieuw voor je? Lees dan vooral verder, wij vertellen je de 3 beste strategieën bij voetbalwedstrijden.

Strategie één, Wiskundige formules

Tegenwoordig gaat inzetten op voetbalwedstrijden niet zomaar over een gokje. Er zijn verschillende strategieën bepaald waarbij jouw geluk vaker aan jouw kant lijkt te staan. Deze inzetstrategieën lijken erg veel op elkaar, dus de uitkomst zal niet enorm verschillen onderling. Het ‘Martingale systeem’ is waarschijnlijk de meest bekende van de strategieën. Deze gaat uit van een verdubbeling van je inzet. De regel daarbij is het volgende; verlies je jouw inzet, verdubbel deze dan in de volgende. Begin je dus met 5 euro en verlies je, zet je de volgende in voor 10 euro. Wel is het belangrijk dat je dit met wedstrijden doet die een quotering hebben van 2.00 en hoger. Als je uitgaat van een 5, 10, 20, 40, 80 reeks. Heb je in totaal 155 euro ingezet en kun je (indien je de 80 wint) alsnog winst maken, ondanks dat je alles ervoor hebt verloren.

Strategie twee, Timing is alles

Naast de hoogte van je inzet, moet je ook letten op het momentum van je inzet. Hiervoor zijn uiteraard ook redelijk veel strategieën online over te vinden die zich compleet richten op de timing van de weddenschap. Maar uit onze ervaring werkt de 79 minuut strategie het beste. Deze strategie is bij veel mensen geliefd tijdens voetbalwedstrijden. Bij deze strategie zijn enkel de laatste vijftien minuten van de wedstrijd belangrijk. Vind jij een wedstrijd waarbij een club al 3-0 voor staat, dan wordt dit sowieso winst. Jij kunt op dat moment namelijk inzetten dat de voorstaande club gaat winnen. Een nadeel is dat de quotering redelijk laag is.

Strategie drie, Noteer alles

Als laatste raden wij je aan alle uitslagen van jouw weddenschappen te noteren. Hier gaat wat tijd overheen, maar kan (letterlijk) enorm doeltreffend zijn. Wanneer jij dan inzet voor de volgende wedstrijd, kun je kijken welke strategieën het beste voor jou hebben uitgepakt. En bij welke clubs of competities wat het beste werkt. Kijk ook naar de quoteringen van de wedstrijd. Als je nooit goed scoort bij 3.50, kun je deze beter vermijden. Als je deze gegevens naast je onderzoeksgegevens houdt, maakt dat jouw kansen in je weddenschap een stuk makkelijker.

Dit zijn onze top drie beste strategieën als het gaat om wedden op voetbalwedstrijden. Maar onthoud, doe altijd je eigen onderzoek. Ga nooit zomaar van iets uit en hou je hoofd koel tijdens de wedstrijden. Daarnaast moet je zorgen dat je het altijd met plezier doet. En met geld dat je kunt missen. Je wil niet dat je straks in een beknelde situatie zitten omdat je verschillende wedstrategieën aan het uitproberen bent.

Laatste artikels

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here