Wedden op sportwedstrijden als amateur

Bekijk jij op dagelijkse basis sportwedstrijden en volg jij het laatste sportnieuws? Dan heb je waarschijnlijk al wel eens nagedacht om te wedden op sportwedstrijden. Tegenwoordig hoef je daarvoor niet meer naar een lokale bookmarker, er zijn tientallen grote bedrijven die deze service aanbieden op het internet. Sterker nog, online wedden op sportwedstrijden is in de laatste jaren nog nooit zo populair geweest! In dit artikel vertellen wij jou alles wat je moet weten als je voor de fun dit uit wil proberen. Lees dus zeker verder als dit je interessant lijkt.

Het uitkiezen van een online betting site

Met alle verschillende websites die er te vinden zijn, kunnen wij begrijpen dat je geen idee hebt bij welk online platform jij je inzet moet vastleggen. Bekijk allereerst welke betrouwbaar zijn en lees reviews op onafhankelijke websites. Schrijf voor jezelf drie platformen op. Daarnaast vergelijk je de volgende factoren; kun je eerst gratis spelen op dit platform? Krijg je een bonus als je jezelf nu aanmeldt? Kun je enkel spelen met een hoge inzet (zo ja, raden wij dit niet aan voor beginners) en op welke sporten, of nog specifieker competities, kun jij inzetten.

Hoe begin je na het uitzoeken van een website

Sta jij volledig achter de website en heb je aan de hand van bovenstaande factoren jouw match gevonden? Maak dan een account aan. Hierbij moet je je persoonlijke gegevens invullen (doe dit serieus, anders heb je kans dat je later niet uitbetaald wordt) en ontvang je vaak een welkomstbonus. Als je dit hebt gedaan is het van noodzaak om je bankgegevens in het systeem te zetten, en jezelf officieel te identificeren. Nadat je dit volledige proces hebt afgerond kun je geld storten op je account en kan het wedden op jouw favoriete sport beginnen!

Hoe kies ik een weddenschap uit

Een goede weddenschap kies je uit aan de hand van de quotering. Deze quotering geeft aan hoe groot de kans is dat team x geen winst pakt. Bookmarkers zullen deze quotering bepalen en jij kunt hierop inspelen. Als een team waarschijnlijk de wedstrijd wint, zal de quotering dus laag zijn en jouw kans op grote winsten kleiner. Toch raden wij je aan om klein te beginnen. Leer met een kleine inzet en lage quotering het spel kennen. Kijk ook eens naar alle odds voor de wedstrijd, wat denken anderen wat er gaat gebeuren? Een probeer verschillende sporten.

Hoe vind ik de beste strategieën

Wij kunnen het niet vaak genoeg herhalen, doe goed onderzoek voor de wedstrijd! Wat speelt er binnen de club/ de speler? Hoe vaak hebben ze al gewonnen? Is dit een thuiswedstrijd? Wees realistisch en zet niet enkel in omdat je iemand leuk vindt.  Daarnaast zijn er veel verschillende strategieën online te vinden binnen verschillende sporten, maar volg niet klakkeloos zo’n strategie. Ook deze kunnen namelijk niet altijd kloppen.

Speel altijd bewust en als je merkt dat je emoties negatief worden moet je direct stoppen. Bij online weddenschappen draait het er echt om dat jij jouw hoofd koel houdt. Kies voor een juist moment om je uit te laten betalen en ga niet langer door tot het geld op is.

Laatste artikels

Gerelateerde artikelen