Vijf simpele wedstrategieën die je bij elke sport kunt toepassen

Veel online inzetters zijn dagelijks opzoek naar de beste manier om altijd raak te schieten. Hierdoor ontstaan ingewikkelde strategieën die kant nog wal raken en eerder voor verwarring zorgen dan dat ze iemand echt helpen. Onze tip? Houd het simpel! In dit artikel vind je vijf simpele wedstrategieën die je bij (zowat) elke sport kunt toepassen.

Volg de meute

Doen wat slimme gokkers doen, het klinkt te makkelijk om waar te zijn hé? Toch blijkt het dat deze strategie het meest succesvol is ten opzichte van onderstaande. Doe zelf onderzoek naar een professionele gokker of goksyndicaat die je vertrouwt en vaak goed scoort. Je volgt dan zijn inzet en kopieert als het ware wat hij doet.

Tegen iedereen in

Eigenlijk precies het tegenovergestelde als degene hierboven. In plaats van mee te gaan met grote professionele gokkers ga jij er net tegenin. Aangezien vaak de meerderheid van de spelers altijd verliest, anders zouden aanbieders nooit winstgeven kunnen zijn, zou het innemen van de tegenovergestelde positie ten opzichte van de meute winst moeten opleveren. Kijk wel uit, bij het bepalen van de noteringen houden de aanbieders tegenwoordig veel meer rekening met onzekere factoren. Ze beschikken over meer data, waarmee risico’s ingecalculeerd kunnen worden.

Zet in op een winnend team

De quoteringen zijn dan wel laag, maar inzetten op een team dat al aan het winnen is, is nu eenmaal winstgevend. Dit slaat vooral op live wedden. Tijdens het live wedden op voetbalwedstrijden bekijk jij de wedstrijd met de minuut en voorspel je niets vooraf. Het biedt op deze manier veel meer mogelijkheden jou als inlegger. Je kunt namelijk een veel betere inschatting maken tijdens de wedstrijd, dan ervoor. Let wel op. Bij live wedden draait het allemaal om de voorspelling vast te zetten op het juiste moment in de wedstrijd. Als jij het te vroeg doet, heb je kans dat je volledig de plank misslaat. In dat geval had je beter vooraf je inzet al kunnen vastleggen. Maar wacht ook zeker niet te lang, dan kan het goede moment al verloren zijn gegaan.

Zet in op een winnende reeks

Heb jij een team op het oog dat al meerdere wedstrijden goed presteert en in een kansrijk momentum zit? Dan zet jij de eerstvolgende wedstrijd op deze club in. De vorm van de ploeg is hierbij bepalend. Daarentegen kun je deze strategie uiteraard ook andersom toepassen. Zit een team in een verliezende reeks en blijken ze niet in topvorm, dan is de kans groter dat ze deze wedstrijd ook niet winnen.

Het draait om onderzoek

Waarschijnlijk de ‘strategie’ waar niemand op zit te wachten. Maar onderzoek doen blijft key in jouw weddenschappen. Bekijk wat er binnen het team speelt, wat de vorige prestaties waren, maar kijk ook zeker vooruit. Hebben ze grote wedstrijden op de planning staan en welke is belangrijk om te winnen? Doe je eigen onderzoek en je zult veel meer leren dan dat je iemand anders volgt.

Laatste artikels

Gerelateerde artikelen